Ole Harboesgaard er blevet Partner i Pointer A/S

november 4, 2019

Ole Harboesgaard er blevet Partner i Pointer A/S.

Ole Harboesgaard Jensen har mere end 25 års erfaring som administrerende direktør og bestyrelsesmedlem indenfor internationalt B-t-B salg samt services til tekniske løsninger til en lang række industrier, herunder bl.a. IT, Robotic samt test- og måleinstrumenter.

Oles ledelseserfaring startede for alvor, da han tilbage i 1995 landede sin første direktør-stilling for IMS Connector Systems, der efterfølgende ledte til en række internationale ledelsesstillinger. De seneste år har Ole arbejdet som Partner og Headhunter i en Executive Search virksomhed med speciale indenfor teknologi, automation og elektronik på alle niveauer i organisationen. De mange år i branchen har givet Ole en dyb indsigt i markedet samt de udfordringer, virksomhedsledere står overfor i dag.

Ole får base på Pointer A/S’ hovedkontor i Amaliegade i København, hvorfra han vil løse opgaver for vores klienter i hele landet.

Ole er uddannet elektroniktekniker og har løbende efteruddannet sig.

Pointer A/S

Nyheder

Nye Kolleger

Pointer A/S mander op og har ansat Senior Researcher, Linda Stargaard og Business Researcher, Patrick A. Brændholt....

Sommeren 2019

Sommeren 2019 Første halvår 2019 er gået og sommeren er over os. I Pointer A/S har vi haft travlt med mange spændende...

Ny kollega

Dorthe Kjær er blevet tilknyttet Searchvirksomheden Pointer A/S som Chefkonsulent, hvor hun får base på Pointer A/S’...